Waterpomp

Normaal gesproken sproei ik de tuin niet. Maar de pruimenboom heeft dit voorjaar uitbundig in de bloesem gestaan, dus ik verwacht veel pruimen. Omdat lekkere pruimen veel vocht bevatten, heb ik besloten om alleen de pruimenboom van water te voorzien. De waterpomp die we hebben en eigenlijk alleen gebruiken om de waterbak van de paarden bij te vullen, kon al het sproeigeweld niet aan. Waarschijnlijk is er een pakking gescheurd.

Daar waar waar het elektriciteitssnoer in een kastje gaat, kwam water neer buiten. Tja, water en stroom gaan niet zo goed samen met als gevolg kortsluiting. Zoeken naar onderdelen op internet maar ja, oud model. Morgen maar eens gaan informeren bij diverse zaken of zij nog onderdelen kunnen bestellen. Want ik lust toch graag een lekkere sappige opaalpruim.

1 gedachte over “Waterpomp”

Reacties zijn gesloten.